Ftmaa28 Kaç aylık kaç yaşında belirtirseniz sevinirim sadece akşam yemeği yiyip mi yatuyolar kacta akşam yemeği verip kaçta uyutuyorsunuz sadece akşam yemeği ile mi yoksa yatmadan önce br şey veriyomusnuz
mervemurat16 Ftmaa28 benim kızım 1 yaşında yemeği 7 gibi yiyoruz kızım 12-1 de uyuyor haliyle öncesinde hero baby veya hipp in mama kaeışımlarını bebe bisküvisi ile hazırlayıp yediriyorum sonra emiyor uyuyor gece yine emmeye kalkıyor kendisi
Mrvsmt2502 Ftmaa28 kızım 3 yaşında 6 7 gibi yemeğini yer 8 gibi uyur. Bu küçükkende böyleydi hiçbir zaman uyumadan direkt bulamaç gibi yapılan tariflerden vermedim. Tok karınla uyumak rahatsız eder 1 saat öncesinde normal akşam yemeği yer. Daha küçükkende emziriyordum sadece
Minnaksever Ftmaa28 uykudan en az 2 saat önce yemeği kesmelisinix hem şekeri yukselmesin hem reflü olmasın.kizima hiç gece maması vermedim
deletedmom43191 Ftmaa28 4 ve 2 yaş saat 8 veya 9 da yediriyorum birde sabah 9 10 gibi yiyorlar akşam olduğu için hafif birsey yedirip yatırıyorum
Ftmaa28 Mrvsmt2502 daha erken saatlerde yemek yiyenler peki mesela 5te yedi 8 -9 da yattı diyelim o zaman mecbur ek bır sey verilecek
mervemurat16 Ftmaa28 yok değil paket mama rezeneli sütlü olanı veriyorum uyutur diye ama fayda etmiyor😄