aryaparla1 Kızlar 19+2 deyim sütüm gelmeye başladı ve öyle az değil sıktığımda da değil tişörtüm baya ıslanıyor sağsam 20 cc süt çıkar yani normal mi bu arada 2.hamileliğim ilkinde de gelmişti hamileyken ama son aylarda gelmişti başına gelen var mı
obiranne3 aryaparla1 12 haftalık hamileyim geliyor😁 2 gebeliğimdede öyleydi, 2 sindede sezaryan oldum direk sütüm kendi kendine akıyodu sıkmıyodum dahi. damızlık problemleri😅
yasemin_ysmn aryaparla1 benim de öyle geliyordu. Sıkmadığınız sürece sorun değil. Sıkmak sağmak kasılmaya sebep olur
aryaparla1 obiranne3 ya bende sezeryan olmuştum direk geliyordu ama şuan çok erken diye düşündüm🤦🏻♀️🤣
obiranne3 aryaparla1 yok yok gayet normal, diyorum ya benim çok daha erken geliyor ellemiyorum şuan. doğumun sonlarında kendilimden akıtor
Ayshababy aryaparla1 sorun yoktur canım kuzeniminde çok erken başlamişti doguma kadar devam eti heryeri islaniyordu hep tişort diştirmek zorunda kaliyordu dogurdu çokta güzel sutu vardi
sevvalpyln aryaparla1 benimde aynı oldu 21.haftadan 33. Haftaya kadar aktı sütüm ilk hamileliğim 33 den sonra kesildi akması