Nurakdas- Melek24 10 Şubat bugün belli oldu hayırlısı ile, bir yanım korkuyor bir yanım heyecanlı karışık duygular içerisindeyim
_2prensesannesi35 Melek24 3 şubata gün verdi doktor ama öksürüğüm var bakalım o yine ameliyat hazırlıklı gel dedi duruma göre belki gün değişir
Melek24 @Nurakdas- 10 şubatta kaç haftalık oluyorsun canim 🥰sağlicakla kucağimiza alalim bendede hem korku hem heyecan bir arada
Nurakdas- Melek24 38+3 oluyorum istekli sezaryen doktorum aslında 39 daha iyi olur dedi ama bekleyebilir misin bilmiyorum dedi
Melek24 yeni_anne2 Kac haftalik olacaksin canim sezeryan ben cok kararsizim ya artik bir gün secmem gerekiyor 💗
yeni_anne2 Melek24 38 haftalık olucak canım doktor kendisi bu tarihi seçti uygun oldugunu söyledi hayırlısı olsun
Melek24 @Nurakdas- @yeni_anne2 @_2prensesannesi35 @Merve-metin Arkadaşlar siz olsaniz hangi gunu secerdiniz 10 şubattan 14.02 arasi olsaydi 💗 14 şubat sevgililer gununu secermiydiniz
yeni_anne2 Melek24 hayırr 14 şubat eşimle bana özel olsun isterdim seçmezdim ben çocuğun doğum günü diye ararda kaynamasın 😁
Merve-metin Melek24 ben şahsen 14 şubatı seçmezdim özel gün olsun istemem tamamen bebeğime özel bir gün olsun isterdim bide haftası önemli eğer hafta 14ünde atıyorsa o günü seçebilirsin tamamen tercih meselesi
Melek24 @_2prensesannesi35 Aynen canim ama kendine özel bir gün mu olsun acaba diyorum sonradan cok kararsizim
_2prensesannesi35 Melek24 o zaman 12 Şubat çocuğunun doğum gününü kutlarsin birgunde dinlenip 14 Şubat’ta eşinle kutlayıp zaman geçirirsin ☺️