Meridaily Bunları kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu kızlar? Tavsiye ediyor musunuz? Bu ay tekrardan ovülasyon takibi yapacagım, ek olarak desteklemek istiyorum
Gulpapatya Meridaily ben tavsiye ederim kesinlikle kullan kişiden kişiye değişir belki bilmiyorum ama ben ovulasyon takibi yapıyordum olmadı sonrasında gynoseed jel kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım kesinlikte tavsiye ederim
Gzde_defne Meridaily ben bir gebenin günlüğü ovulasyon testleri ile 4. Ayda hamile kaldım malesef kalp atışı durdugu için 7.haftada kürtaj oldum.o sebeple ovulasyon testlerine ön yargılı yaklaşıyorum 2 gün arayla denerseniz zaten yumurtlama dönemine denk gelecektir. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Meridaily Gulpapatya yaa çok iyi kuzum tebrik ederim😍 sağlıcakla al kucağına inşallah bebeğini 😍 yaa ben de düzenli değerlendirdim ovülasyonum da iyi ilerledi ama üzüldüm bugün regl olunca. Daha yebi deniyorum gerçi ama, alayım o zaman ben de. Sadece yumurtlama zamanı mı kullandın kuzum?
Gulpapatya Meridaily teşekkür ederim canım yumurtlama zamanı kullandım ama şöyle ovulasyonda tamamen pike dönmeden önce pik olan gün ve silikleştiği gün yani 3 gün üst üstte jeli kullandım değerlendirdim ve tuttu çok şükür seninde güzel haberlerle karşılaşman dileğiyle rabbime dua et nasip olur inşallah
Meridaily 776 almadım daha kuzum. Birgebeningünlüğü sayfasının kendi ürünü. Trendyol da da var ama satışı. Eğer faydasını gören çok kişi varsa almayı düşünüyorum
Meridaily Gzde_defne çok stresli aslında yumurtlama oldu mu olmadı mı diye takip etmek. Adetten sonra denemeye baslamak istiyorum gün aşırı mı yoksa 2 günde bir mi ilerlemem en doğrusu acaba? Amiin inşallah Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻❤️
Gzde_defne Meridaily adet sonrası ovulasyon kullanmazsanız 2 günde 1 deneyin.sperm sorunu yoksa yumurtlama tahmin ettiğiniz günlerde üst üste deneyebilirsiniz.
Meridaily Gulpapatya tamam canım ben de sipariş edeceğim, çok teşekkür ederim😍 inşallah faydasını görürüm ben de 🥺🤲🏻
Meridaily Gzde_defne gün aşırı olunca kalitede düşüyor diye biliyorum ama 2 günde bir sanki daha mı ideal. Ovülasyonla da takip edecegım bu ay yine kuzum
Meridaily orkidemm_ ovülasyon da takip edeceğim ya günleri kaçırma imkanım olmaz öyle değil mi kuzum?
Meridaily orkidemm_ evet çok haklısın kuzum ya bu ay o kadsr stres yaptım ki olacak mı olmayacak mı diye diye. Sonra son 10 gün kala sürekli test yap dur. Akışına bırakacağım valla, Rabbim nasip eder inşallah🤲🏻
orkidemm_ Meridaily en doğrusu canım inan ki o testler sadece kafa dolduruyor oldu mu olmadı mı o yüzden akışta kal