Nisannurr Kayıtlı olduğum sağlık ocağı değil ama, yaptırabilir miyim sizce yaparlar mı ? Çevremde yapacak kimse yok ve ben de kendime yapamam
Minikbebegimm06 Nisannurr muhtemelen yaparlar diye düşünüyorum ama çok basit iğnenin ucu belli bile değil göbek deliğinizden 4 parmak kadar sağa ya da sola yapabilirsiniz acıtmıyor ondan cekiniyorsaniz 😊
Ceydaaas1 Nisannurr geçen sene aynı şeyi yaşadım kayıtlı değilim diye yapmadılar bende sonra gidip tıp merkezinde yaptırdım bu sene de gece 12 de esin vursun diyince korktum ama kolayca yaptı karından evde de yapılabiliirmis aslında
Nisannurr Minikbebegimm06 ben aşırı korkağım o konularda kendime yapsam daha yapmadan bayılırım galiba 😂😂😂 neyse şansıma bu sabah ablam çağırdı ona yaptırırım artık
Nisannurr Ceydaaas1 ya normalde eşim yapıyor da eşim işe gitti ondan dolayı yapacak kimse yoktu ama şansıma bu sabah ablam çağırdı ona yaptırırım artık
Minikbebegimm06 Nisannurr yaa 😂 olsun en azından ablanız çağırmış inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız 💐