Dilaralav Hanımlar ilk kez yumurtlama takibinde yumurtlamaya denk geldiğim için merak ettim mesela ben bu ay adetin ilk gününü 1.gün sayarsam 18.gün pik oldu. Önümüzdeki ay da regl olunca yine ilk günden sayıp 18.gün olmasını mı beklemeliyim yoksa her ay değişebilir mi
Minikbebegimm06 Dilaralav değişebilir herkesin bünyesi hormon durumu farklı neticede bide robot değiliz canim her ay ovulasyon takibi cidden çok stresli onun yerine gün aşırı ilişki olsun elbet bir yerde denk geliyor
orkidemm_ Dilaralav çok stresli ovu testi ben açıkçası doğru bulmuyorum onun yerine haftada 3 veya 4 gün ilişki gün aşırı yada 2 güne bir muhakkak denk gelir
Gzde_defne Dilaralav düzenli adetiniz varsa genelde değişmez.sadece 2 3 gün oynar mesela 18 değilde 15 den itibaren bir boş bir dolu olacak şekilde ilerleyebilirsiniz Ama regl düzensizse 2 günde bir ilişki yaşayın yine yumurtlama ya denk gelecektir.
Elis27 Dilaralav adet döngünüz düzenli ise her bir sonraki regl den 14 gün geriye gidince yumurtlama gününüz o gündür ama düzensiz ise her ay bu süreç farklıdır
Dilaralav Yumurtlama belirtilerine baktım da çoğu kişi göğüs şişkinliği, göğüs ağrısı, kasık ağrısı vs. yazıyor ben sadece akıntıda artış fark ettim o yüzden farkedemezsem diye soruyorum her ay ovülasyon yapmak istemiyorum çok stresli çünkü 😞
Gmoli Dilaralav benim geçen ay adetle birlikte sayarsan 14. günde yumurtlama oldu bu ay adetle birlikte sayarsan 19. günden sonra oldu ve ikisi de sağ yumurtalık Doktor vücudun nasıl istiyorsa o şekilde yapıyor dedi Eğer böyle bir şey istiyorsan doktor kontrolünde benim gibi yapabilirsin yumurta takibi