Miraasel Merhaba hamiş anneler size bir sorum olacak 34+1 deyiz. Sürekli beyaz akıntı oluyor ve çok aşırı kaşıntı olmaya başladı ılık su ile yıkıyorum sürekli ama geçmiyor bazen de beyaz beyaz pamukçuk gibi şeyler geliyor olan var mı olduysa da nasıl geçirdiniz acaba
Rstasar Miraasel gebeligin basindan beri mantar oluyorum gecmiyo ..her ay mutlaka fitil kullaniyorum .Bitiyo bi hafta sonra yeniden basliyo hic bi caresi yok.neler neler yaptim .tek caresi dogum.dogumdan sonra geciyomus hormonlar duzelince .
hasretakkus Miraasel bu mantar enfeksionu bnde yaşadim bnm kaşintmi krem rahatltti kesnlkle doktra gtmni onerrm
Elifcvk Miraasel canım gebelikte vajınanın yıkanmaması daha saglıklıymış. Yıkadığın için olabilir benim 7+6 yeni olduğu için mi bilmiyorum ama kaşıntı filan Yok şükür
Tugba07 Miraasel Bende de oldu ayni durum. Zaten akinti olunca kaşıntı da yapiyor. Doktoruma soyledim bana Travacort krem verdi. 7 gunden fazla kullanilmicak sekilde kullandim. Zaten iki gunde gecirdi biraktim. Kasinti oldukca ara ara kullaniyorum hala.
Miraasel Rstasar doktoruma söyledim fitil değil de suda eritilen toz verdi içiyorum 2 3 gün rahatlıyorum sonra yine aynı inşallah dediğin gibi doğumdan sonra biter de kurtulurum
Utkum Mantar enfeksiyonu belirtileri bunlar doktorunuza danışın hamilelerin de kullanabileceği fitiller var yazar belki. Bol su için ütülü çamaşır birde sürekli kuru tutmaya çalışın sabun şampuan kullanmayın duru suyla temizleyin probiyotikli gıdalarda çok iyi geliyor kefir içmek florayı düzenliyor mantara çok faydalı
Miraasel Utkum doktorumda dedi bol bol su iç diye günde 5 lt su içiyorum neredeyse artık tuvalette geçiriyorum bütün günümü ama işte ama yok yine aynı
Myhoney Elifcvk daha cok yeni ama seninki,ama dedigin gibi çok yıkamakla alakalı bncede yani şahsen bende öle.
denizannee 1 bardak ılık suya 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi önerdi doktorum genital bölge temizliği için. 1 haftadır uyguluyorum ve herşey çok yolunda... Tavsiye ederim 😊
Miraasel denizannee ayy kuzum valla bunu hemen deneyeceğim yeter ki kurtuluyum bu kaşıntıdan çok teşekkür ederim
Myhoney 31 haftalıgım o mantar illeti mahvetti bni.muhtemelen sende mantarsın.sürekli fitil ve krem kullanıyorum.artık bağısıklık olmus o bile etki etmiyor.elma sirkesi biraz yakıyor ama deZenfekte ediyormus.
Miraasel Myhoney bunu da deneyeceğim en azından biraz da olsa rahatlayım kaşıntıdan uykum bile bölünmeye başladı
denizannee Miraasel rica ederim ilaç hiç önermedi doktorum ev tipi tedavi her zaman daha iyidir dedi hiçbi zararı yok çok araştırdım tamamen mikrobu alıyor. Geçmiş olsun 🤗
Myhoney Miraasel ıslak kalmamasına dikkat et,ben her wc den snra yıkayıp kurutma mak ile kurutuyorum🙈
Miraasel denizannee sağol kuzum valla araştırmadığım yer kalmadı doktorum da sürekli toz veriyor ama etkisi yok yine devam ediyor geçse ah keşke artık kaşımaktan tahriş oldu
Miraasel Tugba07 benim doktorum neden vermiyor acaba bana krem herkes genelde krem kullanıyor ama ben hala tozdan geçemedim 😁😁