Gzmel mecbur halletmek zorundayız bugün olmasa yarın bu işler olacak mecbur. En azından ağırlaşmadan bitsin dedim. Birde ben çok planlı programlı biriyim önce plan yaparım kendime tarih belirler o tarihte şu işim bitecek diye şartlarım kendimi. Hep böyleyim maalesef bu da beni çok yoruyor ama sonra iyi ki diyorum tabi. Birde plesenta previa var kanamam çok şükür hiç olmadı ama ne olur ne olmaz diye herşey hazır olsun dedim. 2 tanıdığımın ikisi de erken doğum yaptı biri 34 haftalıkken doğurdu 2 si de gebelik zehirlenmesi den dolayı ve hiç bir şeyi hazır değildi o yüzden benim de başıma gelirse ne yaparım telaşı sardı. Birde ben 3 aylık hamileyken boşandım koca yok azıcık bir 3 kuruş nafakayla herşeyi hallettim çok zorlandım kaç ay sıfır çektim parasal konu da ama şuan iyi ki diyorum başkaalsrı gibi başımda koca yok ailem bakıyor sağolsunlar ama kimseye yük olmayı asla istemem. Ondan dolayı bu kadar hızlı alışveriş yapıp herşeyi tamamlayıp hallettim. Belki de benim de kocam olsaydı başım da ben bu kadar hızlı halledemezdim. Çünkü çoğundan duyuyorum eşlerinin alışveriş konusun da duyarsız olduğunu daha erken diye son haftalara kadar hiç birşey almadıklarını. Rabbim hepimize yardım etsin kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah