Senanur07 Kızlar buzluk için kıymalı gül böreği sarayım diyorum sosuna ne koysam güzel olur daha önceden buzluğa yaptınız mı
seyma0661 Senanur07 annem peynirli yapıp pişirip koymuştu buzluğa. 1 yumurta beyazı, yoğurt, tereyağı, zeytinyağı, biraz soda yada su koymuştuk
Tosbalak Senanur07 ben yaparken bir yufkayı açıp erittiğim tereyağın içine birazda sıvı yağ ekliyorum o karışımla ilk yufkayı söylüyorum sonra ikinci yufkayı üzerine koyuyorum onun üzerinede sostan sürüp iç harcı koyup sarıyorum. Buzluğa atınca buzluktan çıkarıp 10 dk maden suyunda bekletip fırına atıyorum hem kabarıyor hemde çok lezzetli oluyor kubrapelvan tarifi instagramdan bakabilirsiniz
Senanur07 mihraninannesi55 bende bidaz ıspanaklı biraz kıymalı yapmayı düşünüyorum ama sosunu nasıl yapacğaım bilemedim
benim-kalbim-o mihraninannesi55 ıspanaklı hep yapıp koyuyorum çok güzel oluyor tadında bir değişiklik olmuyor
Ceku256 mihraninannesi55 ıspanağı çok az buğulayıp dolaba atarım hamur işi yaparken de soğan salça kavurup içine atarım şimdiye kadar hiç tatmadı. Ama börekte hiç denemedim