MerveBasknpek ByanAktas bende kapaklıda oturuyorum çerkezköy devlette memnun kaldığınız doktor var mı ?
Edailkemomm Şöyle kii bende şehir hastanesinde yaptırdımm ayrıntılıyı max 10 sürdü 😏 özelde 45 dk dan fazla bakıldığını söylediler yani durum aslında birazda cihazla alakalı değil ödediğiniz parayla ilgili 😏
Asilzedemom Hayelllerhayatttlar Bus-ra590 ben ilkinde ozeldeydim ve detaylı bakmayi geçtim yüzünü göstermiyor diyip renkli bile bakmadı ve benimde tecrübesizliğim tabiki niye renkli bakmiyirsunuz diye sormadım çünkü yüzü gozukurse renkli açacağım falan dedi ve 5 dk yaptı yani bu ikinci daha olmadı ama perinatoloji gidicem 40 dk sürüyor deniyor bide hastane ultrason danda randevu aldirdi iki kere ultrasona gidicem
aslanmommy Bende devlete gideceğim 14 Şubat’ta nasıl olacak bir bilgim yok kaç dk.surer resim verirmi iyi olsun da doktor bebisimde sağlıklı olsun🤲🏻 yüzünü bende görmedim daha renkli bakiyorlarmi devlette bilmiyorum perinotoloji bölümünde
De25 Bus-ra590 her sabah yada hergun mhrs ye gir yada ara randevu yerini saat tam 10 da o anda oluyor
melegim01_ Bus-ra590 ben devlete gittim gayet iyiydi yarım saat baktılar ve renkli ultrasondan bakıldı sadece ultrason kagıtları yoktu telden resım cektırdıler
Bus-ra590 melegim01_ evet çıktı olarak vermiyorlarmış oda çok önemli değil benim için güzel bakılsın yeterli
34Sevcan Htc78ipek Perinatalojikadın doğum doktorunuz yeşil alan kaydı açıyor ondan sonra alabilirsiniz ayrıntılı yapılmaz yazıyor ama gittiğinizde haftanızı söylemeniz yeterli direk yapıyorlar
birkizanneesi birkizanneesi Symozmn Ceydaaas1 Buraya yazmıştım Bilkent şehir hastanesinden memnunum. Sadece ultrason kağıtlarjndan memnun değilim.