1kopek1bebek Dilek1001ae ayy kesin kız. Bende öyleydim böyle kafamı ekşilerin içine sokmak istiyodum. Hala öyleyim gerçi yiyin yiyinnn can boğazdan gelir. Elalem sigaralar alkoller alıyo bir limon ne yapacakkk
Esma006 Dilek1001ae asit olduğu için doktorum bana da önermedi tansiyon sorunum vardı limonlu su içiyorum dedim onun yerine nar ekşili su yap iç dedi limon çok zararlıymis
Tosca Ben et sevmem , yani yerim de başka seçeneğim olmaması lazım. İlk 5-6 ay ben bir et yedim ama ne et yemek sürekli et yemek istiyodum. Sonra geçti eski halime döndüm 😀
panikprenses Dilek1001ae once koruk bu allahin kisinda mardinden getirtti esim sonra seftali simdi de incir ama asla bulamiyoruz 🥲
LavinsMom Bu aralar baya istahsizim. İlkinde de boyleydim. Hamileliyinde guzel guzel yiyenler varmi ya. Benim niye oyle olmuyor. Herseyi agzima tikistirmiyorum 😄 dun oglen yemistim mesela bisey aksama istahm yoktu bisey yemeden yattim o derece. Ama guzel yani kilo almiyorum 🤣
Pinfur10 Ayva erik kiraz yeşil kabuklu mandalina kola kokluyorum 😂 Tatlıdan midem bulanıyor ekşi tuzlu şeyler istiyorum
Bglmmrn Dilek1001ae oğlun şuan 2 buçuk yaşında ama hamileyken canım aşırı baharatlı şeyler çekerdi tatlı ve et yiyemidum
Damladzdslk sehnazz000 ay bende okadar çok kivi yedim ki evde tabak tabak kivi var şimdide yiyesim gelmiyo 😂 ferahlattigi için istiyordum galiba anlamadım ki
sehnazz000 Damladzdslk daha yeni tuzlayıp yedim 😂 aynen ağır değil ya ondan galiba ben 9 ay yemiştim galiba yine 9 ay yicem 😂 doğurduktan sonra yüzüne bakmamıştım
ilkkezanneyim Dilek1001ae normalde her gün çikolata meyve yiyen bir insanım şekersiz duramam ama hamileliğimde yiyemez oldum midem bulanıyor tatlı şeylerden sürekli canım tuzlu ekşi şeyler istiyor kızın olacak diyorlar ama hadi bakalım 😅
ilkkezanneyim Dilek1001ae bir de yurtdışındayim olduğum yerde Komagene yok ve felaket derecede canım Komagene istiyor 3. Ayda Türkiye’ye gideceğiz ilk yapacagim şey bol limonlu ekşi otlu bir dürüm gömmek
Damladzdslk sehnazz000 evet aşırı yediğimiz için dogurunca yenmiyor muz ve kiviyi yicegimi hiç sanmıyorum 😂🫣