1Aslhn Kızlar allahım nasip ederse yarın zorunlu sezaryen ile oğluma kavuşuyorum güzel dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen 🤲🏻 🌷
busra05_ 1Aslhn Sağlıkla sıhhatle doğur kucagına al kuzum benım ınsallah, ikinizde birbirinizin kokusunu çekin içinize🫠😍🤍
Hhh03 1Aslhn inşallah sağlıkla kucağna alırsın canım sende bizlere dua et inşallah Rabbim bizlerde nadip etsin🤲🏻
Meryeli 1Aslhn Rabbim göz aydınlığı ile evladına sağlığınla kavuşmayı nasip etsin. İnşallah her aşama çok kolay çok huzurlu sağlıklı sakin ilerler. Evladınla kavuşmanız da hayatınızın en güzel özel anı olur. Bol bol rızkıyla gelsin
1Aslhn Meryeli İçimi ferahlattınız daha fazlasını rabbim sizler için nasip etsin. İşlerinizi hayırla sonuçlandırsın yollarınızda ki engellerin yerini kolaylıklarla doldursun 🥹
1Aslhn sinnakbs Aldım elhamdülillah darısı bekleyen tüm annelerimizin başına sağlıkla sıhhatle afiyetle kavuşsun bütün anneler 🌺
Meryeli 1Aslhn ne demek bizlerin en güçlü hediyesi duadır inşallah her şey yolundadır sizin ve bebeğiniz için doğum başladı mı bilmiyorum ama 💙