Nazemm Kızlar ilk defa bulaşık Makinesi alcm önerdiğiniz marka ve kaç programli olsun ben Vestel bir tane beğendim sizce nasıl bir marka
Imasleeper Nazemm iki program yeterde artar valla biri yoğun yıkama biri az yıkama. 6 program ver sadece ikisini kullanıyorum arçelik benimki ve asla önermiyorum bosch daha iyi
Ceku256 Vestel kayınvalidemde var memnun değil ben Profilo kullanıyorum 4 programlı ben hepsini kullanıyorum duruma göre. Memnunum
Gullusah92 Bosh ve Siemens 1.tercihim. Gerçi arkadaşım vestel de çalışıyor, bütün beyaz eşyalarını ordan çıkarttı, annesine, kaynına da çıkarttı, memnunlar.
Nuur2124 Nazemm valla canım elektronik şans işi derler ben Bosch Serie 4 kullanıyorum kaşıklık kısmını da üstten çekmeli tercih ettim alt kısımda çok daha fazla yer aciliyor ve aşırı rahat oluyor .Annem lse A101 den bir marka aldı gayette uygun fiyatliydi çok memnun pırıl pırıl yıkıyor .Vestel yerine Altus almanı onerebilirim aynı fiyatlar ama Arçelik Beko yan ürünü en azından .
helloandhello Nazemm kesinlikle Arçelik alın aşırı memnunum 😍 70 derece yarım saat kullanım 50 derece var bide extra hijyen extra kurutma özelliği var ben 70 derece extra hijyen extra kurutma basıyorum gıcır gıcır çıkıyor bulaşık bide kuru çıkıyor