mucizemom8 Kızlar dün dahilye gittim d vitamini B12 folik asit demir değerlerim hepsi düşük çıktı hepi için vitaminler verdi bugün kullanmaya başladım folik asit folbiol 5mg verdi bunu kullan var mı
1tosbikannesi mucizemom8 folbiol genelde vitamin eksikliklerinde veriliyor canım gebelikte ve gebelik öncesi için dozu daha düşük folik asitler kullanılıyor
Adelon5533 mucizemom8 Folbiol aile hekimi yazmıştı bana hamilelikten önce kullanmam için kadın doğum uzmanına sorduğum zaman dozu ağır geliyor dedi Folden QF yazdı
eceyc314 mucizemom8 gebelik öncesi ve gebelik boyunca ocean mummy kullandım. Gebelik öncesi d vitaminim çok düşük diye coledon d3 kullanıştım ayırca.
mucizemom8 1tosbikannesi teşekkür ederim canım bilmiyorum bunu hiç kullanmamıştım gebelikte farklı kullanmıştım dahiliye bunu yazdı dün o yüzden mi dedi acaba gebe kalınca bırak bunu diye ağır gelir dedi kafama takıldı biraz
mucizemom8 Adelon5533 anladım canım teşekkür ederim dahiliye doktoru da dün bana gebe kalınca bırak bunu dedi folik asit için demek ki o yüzden demiş gebelikte ağır gelir dedi çünkü
mucizemom8 eceyc314 hiç kullanmadım o yüzden sordum ya dahiliye yazdı dün folat değerin de düşük dedi bunu kullan dedi gebe kalınca bırak bunu dedi ama bilemedim kullansam mi
Alavya Ben hamilelik öncesinde de, hamilelik esnasında da bunu kullandım. Dr da bu ilaca devam edebileceğimi söylemişti.
eceyc314 mucizemom8 mucizemom8 değeriniz düşük diye vermiştir. Gebe kalana kadar kullanabilirisniz. Gebeliği öğrenince 400 lük olanlardan kullanırsınız. Doktorunuz yönlendirir zaten. Bende gebelil öncesi d vitamini düşük diye yüksek dozda kullanmıştım. Gebeliği öğrenimce bıraktım.
Alavya mucizemom8 evet evet 2 kutu kullandım bitirdim. 17. Haftadan sonra elenatal 2 ye geçtik vitamin takviyesi de olsun diye.
mucizemom8 Alavya anladım canım sağlıkla al bebeğini kucağına dahiliye doktoru kafami karıştırdı hamile kalınca bırak bunu dedi ağır gelir dedi gebelikte o yüzden nurdan sormak istedim ♥️
Alavya mucizemom8 Amin teşekkür ederim Allah isteyen herkese güzel, doğru zamanda versin. Siz gene de gebelik oluşunca kadın doğum doktorunuza sorarsanız en iyisi 🙏🏻
mucizemom8 Yasek hiç duymadım bunları folidac kullandım gebelikte ama bunu hiç kullanmamıştım folbial dahiliye de bunu yazmis değerim düşük diye yazdı galiba
mucizemom8 Alavya amin canım inşallah ♥️🙏 evet gebe kalınca kullanma dedi inşallah kadın doğum doktoruma sorucam bunu da
Parinas mucizemom8 bende kullandım ama çok fazlaymış onun dozu. Ama belki değeriniz çok düşüktür ondan verilmiştir. Gebelik düşünüyorsanız kadın doğuma da gidin sadece vitamin eksikliği varsa doktorunuza uyun bence
mucizemom8 Parinas evet fazlaymis doktor da o yüzden dedi demek ki gebe kalınca bırak bunu diye kadın doğuma da gidicem zaten bir yıldır istiyorum düşük den bu yana bı genel tahlil yaptirmaj istedim değerlerim düşük çıkınca bu vitaminleri yazdı