asenat-63 ödeme kardeşim. Beceremediginiz tarımı bırakın madem.cok şikayetcisiniz. Siz para kazanın diye biz niye cebimizden ekstra elektrik parası odeyelim. Hem elektriginizi ödüyoruz hem de ürüne ekstra ekstra para verip alıyoruz. Dışa bağımlılığı siz mi.azaltacaksiniz? Bu tamamıyla hükümet politikası ve hataları. Size destek çıkması gereken devlettir, biz değil. Ben mühendisim,ben de üretiyorum, devletime milletime faydalı bir meslek edinmiş çalışıyorum. Bunun karşılığında para da kazanıyorum ama senin cebinden calmiyorum siz gibi. Haram elektrikle ürettiğiniz üç beş mercimeginiz, nohutunuz da eksik kalsın. Hükümetten bekleyeceginize, hükümeti eleştireceginize kullandığınız kaçak elektrikle islediginiz kul hakkını savunuyorsunuz bir de. Hanginiz çıktınız kaçak kullanmak zorundayız, devlet bizi buna itiyor dediniz? Hepiniz keyifle kullanıyorsunuz. Mecburuz diyip siyriliyorsunuz. He he mecbursunuz. Evinizde pasta yiyeceksiniz diye yaptığınız fırının elektriğini de biz ödüyoruz, mecburiyete bak sen. Haram zehir zıkkım olsun. Ha bu arada ithal ürünleri daha ucuz. Bunu dahilmeuecek kadar cahilsin