Aysenur_0046 Rozzzzaa Gokturkmom_ Ebru_ebru anne890 berivannn22 obli 34Sevcan kızlar konuyla alakası yok biliyorum ama post açtım yazan olmamış ferrum kan hapı aşırı ama aşırı kabız yapıyor ya neler yapıyorsunuz bide buna basur eşlik ediyor
Ebru_ebru Aysenur_0046 Canım ben yarım bardak portakal suyuyla içiyordum bende kabızlık yapmadı. Basur için de acı, ekşi, baharatlı şeyler tüketmemeye dikkat et çok geçmiş olsun 💐
Gokturkmom_ Aysenur_0046 ben sidefer stik kullandım yan etkisi olmayan tek ilaç diyebilirim iki kan ilacı değiştirdim biri mide bulantısı yaptı birisi alerji
34Sevcan Aysenur_0046 bende ilk gebeliğimde yaptırmadım 26 haftalık olduk doktor istedi ama kararsızım hala yaptırsam mı yaptırmasam mı diye suyum fazla diye istedi
Aysenur_0046 Ebru_ebru yemiyorum ki normalde severim acı eksi ama yine oluyor hele bu ferrumu yuttuğum an yapıyor malesef
Aysenur_0046 Ebru_ebru deneyeceğim bunu canım bide c vitaminli şeyler demir emilimini çabuk sağlıyormuş o yüzden belki yapmaya bilir
Aysenur_0046 Gokturkmom_ bana da ilk yazdığı kan hapı mide bulantısı aşırı halsizlik yapınca değiştirdim kızımda da ferrum kullanmıştım o zman da hep kabız olurdum toz tuvalete çıkmam için içecek aldık onu içiyordum yine öyle yapacağım