Me3434 Annekuzusu06666 Son birşey sorucam canım sana beta takibi hakkında ben hafta sonu değilde pazartesi ve perşembe tekrar beta bakıp diğer haftada muayeneye gitsem olur mu yoksa betaya kesinlikle baktırmalı mıyım 2 gün geçince
Melissaa99 Minervabunny Ben olmadım ama olıcakmısım gibi ağrı var bugun çok hafif ama bakalım ne olucak bekliyorum hala belki olurum
Semauzun Mrsmlyy bende altı gün önce gösteren yapmıştım negatifti sonra bi tane daha yaptım incecik kıl gibi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım gördüm. Üzülme bazen geç döllenme oluyor şükür şu an 12+3 deyim. Allahım nasip etsin herkese. 🥹🙏
Mrsmlyy Semauzun ben kaset test yaptım daha adet günüme vardı ondan pek güvenemedim zaten ama normalde çok yoğun bi ağrı yaşarım adet olacağım zaman şuan o yok bende sadece sol kasığıma ağrı giriyor sırtımda ağrı fazla halsizliğim var tek çare beklemek şuan hayırlısı olsun inşallah allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏❤️
Annekuzusu06666 Me3434 baktır tabi kuzum sağlıklı ilerlediğini görmek için bende acilde vercem yarınlık sonra sağlık ocağında
Me3434 Annekuzusu06666 Sizde perşembe mi vermiştiniz kan ben perşembe verdim o zaman yarın bnde özel acilde vereyim devlet bakmıyor diye biliyorum
nurismommy Aishamom bende kan verdim bugün canım 0,71 çıktı 5 gün önce verdiğimde 0,17 çıkmıştı aslında mantıken ikişer kat artmış oluyor bu arada bat yarın ve sancılarım devam ediyor testlerim de hala silik çizgi çıkıyor 🫤
Me3434 Aishamom Ben perşembe verdim zaten 171 beta hcg şuan artış olup olmadığına dair takip yapıyorum canım