huvuuuuff Minervabunny yumurtlamadan 12 gün sonra verdim ilaç kullanacaktım o yüzden verdim aslında <2 çıktı
Safinaz35 Bat 30 bugün sabah yaptım negatif 😁 adette normalde sabah kalktığımda olmuş olurdum . Ama ses soluk yok ağrım da yok .
Me3434 seynepon Markası predictor evet tanesi 280 idi eczaneden aldım sanırım internette çok daha uyguna var
ikball1 Kızlar benim bi uygulamaya gore 1 gun kaldi regl diger uygulamaya gore 5 gün düzensiz regl olduğum için acaba test yapsam cikarmi bu ay ümidim yok da yinede insan merak ediyor
Minervabunny ikball1 yumurtlama tarihinizi biliyorsanız ona göre düşünebilirsiniz bilmiyorsanız da bir şansınızı deneyebilirsiniz tabi yine de ama önemli olan yumurtlama ve çatlama diye biliyorum🙏
Me3434 Minervabunny  https://hizliresim.com/3ei5pqw Salı erken gebelik testinde görünmeyecek kadar silik çıkmıştı bu sabah elimdeki kaset testi de denedim bir bakabilir misiniz kızlar
Minervabunny Me3434 ya bence burada çok net var zaten demiştim predictor öyle yanıltmaz diye🌸 Maşallah ya güzel haberlerinizi bekliyoruzz🌸♥️
Mommysangels Mrsmlyy ben eczaneden erken gebelik testi alınca 40-50 tl arası oluyor prodoctor almıştım 50 tl idi değişiyor mu bilemedim🤷🏻♀️
Me3434 Mommysangels Sabah sağlık ocağında verdim bakalım sonuç yarın çıkıcak beklemek zor umarım boşa ümitlenmemişimdir
Mommysangels Me3434 bilemedim ki canım ankaradayım ben belkide özel testler oluyordur özellikle söyleyince pahalıdır ben direk erken gebelik testi alabilirmiyim diye soruyorum 🤣
Mrsmlyy Me3434 bizim burda biraz fazla pahalı internetten almak daha hesaplı oluyor 2 gün önce kaset teste 120tl aldılar 😂
Me3434 Minervabunny İnşallah kasette de silik görünce kan vereyim dedim umarım güzel sonuçlanır Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸
ikball1 Minervabunny bu ay ovulasyon takibi yapmadim ama sanırım 20 21 gibi düşünüyorum akintimdan takip ettim
Mrsmlyy Minervabunny valla sancım çoğalmaya başladı onun yanında bel ve bacak ağrım var bacak dediğim de kalça kısımlarım günümü beklicem mecbur