duyguu11 Doktorum Devit- 3 günde 4 damla yazdı Ocean almak istiyorum ama doz ayarlaması nasıl yaparım bilmiyorum siz ne kadar kullanıyorsunuz
Birbebekannesi01 duyguu11 fıs fıs olarak 1 puf sıkıyorum 3 damlaya denk geliyor günlük doz için yeterli
beyazmelegim duyguu11 400 ünite olanından aldık içinde hem spreyi var hem çubuk var çubukla çekiyoruz günde 3 damla veriyoruz bayağı kullanışlı
Minnakpopus duyguu11 yetişkinler 1000 lik kullanır. 0-12 ay 400 lük 12 ay itibari ile de çocuklar 600 lük.
Yaseminmur26 Minnakpopus bazen bir damla fazla gidiyor benim bebeğime durmuyor hareketli bir sorun olur mu sizce ya
Tosca 1000lik 3 damla kullanıyorum , ama tabi kişinin ihtiyacına göre ayarlar, size en uygun dozu doktor bilir 🌸
Ars2223 duyguu11 ocean d3k2 kullandım doktorum 4-6 damla arası önermişti günlük tüm takviyelerim ocean benim hamileliğim boyunca Ocean Extramag Ocean microfiber Ocean d3k2 Ocean mummy kullandım Tabi belirli haftalarda başlanan bırakılanlar bunun içinde en iyisini doktorunuz bilir Bebeğimde şuan ocean kullanıyorum