Fatma87- Kızlar acil Detaylı Ultrason önerisi alabilir miyim 4800₺ fiyat çıkardılar daha bugün aradım Alsancak daha uygun bilgisi olan
Ceren_3333 Fatma87- Buca da Fahri bey var ben gittiğimde uygundu şuan ne kadar bilmiyorum arayıp fiyat alabilirsiniz
Busranurtopal Fatma87- Ben yarın Prof Dr Serkan Güçlü’ye gideceğim, giden memnun kalan arkadaşlarım var. Ve kardeşim burada tıp okuyor onun da dersine giriyor. Tinaztepe Hastanesinin doktoru . Nakit 3500 kredi kartı 3800
Alparslaninanneesii Fatma87- Ali karaege var ilk çocuğumda da oraya gittim şimdide oraya gideceğim 2000 güncel fiyat diye biliyorum
Tbkrtl35 Busranurtopal merhaba bende Serkan beye gideceğim pazartesi memnun kaldınız mı renkli fotoğraf veriyor mu
Busranurtopal Fatma87- ben gittim çok güzel geçti 40-45 dk kadar sürdü , her şeyine tek tek baktı, çok tatlı dilli ilgili bir doktor
Busranurtopal Tbkrtl35 merhaba evet çok memnun kaldım, 7-8 tane renkli fotoğraf verdi, CD ve rapor da veriyor
Sareeikra Kızlar selam bir sağlıkçı ve 3. Gebelikten sesleniyorum takibim Karataş Arzu hanımda ama detaylıyı dokuz eylül Erkan hocada yaptırdım telefonla randevu alıp gidiyorsunuz hemen çekiyor 2200 TL bilginize kendisi çok kibar ve doçenttir 👌