vasmandara Merhaba, detaylı ultrason için Ümraniye Araştırma Hastanesi Çağdaş Özgökçe’den randevu aldım ama “detaylı ultrason yapılmamaktadır” yazıyor eNabız randevu açıklamasında. Yakınlarda gidip yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı?
ceyceyakc vasmandara bugün ikili testimi çağdaş hocada yaptırdım çağdaş hoca yanımızda duruyor ve asistanlar yapıyor ama çağdaş hoca da müdahale edip kontrol ediyor güvenebilirsiniz çok iyiler.
Klcarslnn vasmandara ben geçen hafta gittim detaylı yapmıyoruz dedi ama muayene edelim dedi böbreklerine falan baktı ama detaylı incelemedi kalbine kafasına falan bakamadı 15 dk sürede anca bu kadar bakabiliyoruz dedi
vasmandara ceyceyakc benim ikili testimi direkt kendisi yapmıştı memnun kalmıştım. Umarım detaylı ultrason da yapıyordur
ceyceyakc vasmandara beklerken tanıştığım biri detaylı ultrasona gelmişti yani detaylı yaptıklarına da eminim. Allah nasip ederse bende çağdaş beye giderim detaylı için
Munisett Merhaba ben 4 hafta önce yaptırmıstım gitmeden hastaneyi aradım detaylı yapıuoemuusunuz diye e nabızda yapılmamaktadır yazıyır dedim görevli yapıyoruz dedi . Çagdaş hoca iceri girdigimde biz aslında yapmıyoruz dedi gelen hastaları geri göndermemek icin yapıyorum dedi 15-20 dk arası sürdü . İstersen baska doktora daha detaylı yaptırabilirsin dedi .
vasmandara Klcarslnn hadi ya :( teşekkürler paylaştığınız için, ben tekrar düşüneyim. peki başka yere gitmeyi düşünüyor musun detaylı için?
Klcarslnn vasmandara Ümraniye Erbil Çakar’a gittim bugün çok memnun kaldım kendi kliniği çok ilgiliydi herşeyi detaylı olarak anlattı
ebruca52 vasmandara merhabalar bende ümraniye devlet hastanesine gidiyorum perinatoloji randevusu bulamadım . Göztepe de randevu var ama bakılmaz diyo anlayamadım .
vasmandara ebruca52 evet hepsinde bu şekilde yazıyor. Önce kadın doğuma muayene olup ordan yönlendirilmek gerekiyor dedi buradaki bazı arkadaşlar, ben de nasıl yapsam diye düşünüyorum