buse76 Kızlar bu kaplıcalar çok faydaliymis bende kafa dağıtmak için gitmeyi düşünüyorm giden var mı Aranızda hem vücudum rahatlar açılır hemde değişiklik olur bu arada erkeklere önermiyolar sıcak buharda spermler ölüyormus sizler eşinizle gittiniz mi hiç
SeverBurcu buse76 saçmalık aksine sıcak yumurtlamayı kolaylaştır ve hemen hamile kalabilirsin eşin içinde aynı şey geçerli
momkrm19 Afyon bu konuda bir numaradır ayrıca spermler ölüyor bilgisi abartılmış öyle olsa Afyon Kütahya lıların hiç çocuğu olamazdı heralde 😅
buse76 momkrm19 evet aslında şifalı sular çok faydaliymis ama erkekte öyle diyorlar kadının girmesi daha iyiymiş benm yaşadığım yerde de var kaplıca termal otel kükürtlu su felan var hamam buhar odası felan
buse76 SeverBurcu evet bende onun için düşünüyorum hemde vücudum rahatlasın gözeneklerim açılır şuan adetliyim bitince gideyim diyorum 3 4 gün sonra yumurtlamayla denk gelir hem belki olur bu sefer içimi rahatlattıniz bu arada internette felan erkekler sakın gitmesin felan yazmışlar aklıma takıldı benimde
SeverBurcu buse76 çok eskiden çocuğu olmayan kadın ve erkeği köylerde fırınlar olur büyük yani insanlar girebilir içine onun içine oturtup sonra battaniyeye sarıp eve götürürlermiş sonrasını anladın sen bu Karadeniz’de var bu arada Doğuda da kadını hamama götürüp bi kaç saat orda ısıtırlarmış sonra yine battaniye ye sarıp atarlarmış kocasının yanına yani her kültürde var bazısına saçma gelir tabi
buse76 SeverBurcu ilk defa duydum bu fırın işini ama ne varsa eskilerde var derler ben inanıyorum böyle şeylere eskiden iğne doktor tedavi mi varmış herkes bu yontemlerle kalıyormuş gerçekten çok ilginç ama mantıklı da