Liddle_mom ErsBegAs ya ben ikilide hic oyle bisey yapmadim kipirtiliysa seninkide yapma derim cunku iki katina cikiyo kipirtisi doktor bakamadi benimkine zorlandi genelde detaylida yemeyi tavsiye ederler bende meyve suyu icmististim detaylida
Mavili1480 ErsBegAs Ben yarım saat önce yedim yerinde durmadı çok hareketliydi 😂 cinsiyeti gördü ama emin değiliz daha
Talentedmom ErsBegAs giderken yemen yeterli olacak mide bulantın var mı ben çikolata yiyemicem sanırım bulantıdan
ErsBegAs Liddle_mom kıpırtılı mı değil mi henüz bilmiyoruz heheh 😇 ama hastayım bence o da etkileniyor hareketsizdir
Liddle_mom ErsBegAs hmm olabilir bak benimki ultrasonda hep donuyodu doktor cok oynak olcak bu demisti tam burnuna bakiyo pit kayiyo yok arkasini donuyo🤣🤣 ondan dediydim
SenaAtis ErsBegAs evett gördü perinatolog parti yapacağım için söylemedi erken diye ancak sonraki hafta söyledi🥹
ErsBegAs Liddle_mom maalesef kanımda enfeksiyon var antibiyotik alıyorum 😔 onu da illa etkiliyordur kuzum benim ateşim çıktıkça korkuyorum
ErsBegAs SenaAtis oyyy bana da söyler inşş ama bence bu erkek mide bulantısı konusunda bir hastayken yordu beni
SenaAtis ErsBegAs benim de bulantım ve öğürmem çok oluyordu kusma daha az. İkiz kız bebeklerim. Erkekte çok bulantı olmuyor diye biliyorum
rosatue ErsBegAs ilktinde benim hiç bulanmadı, bir de iştah gelmişti. Yaklaşık kendim kadar kilo aldım. 😂 ikincide suyun kokusuna bile öğüren bir hale gelince herhalde cinsiyeti farklı dedim kendi kendime ama ilgisi yok. 2. Kızımmış 👯🥳
ErsBegAs Liddle_mom yok vermedi ama antibiyotik kullanmamın bebeğe geçmemesi konusunda önemli olduğunu söyledi böyle durumlarda + ve - yönleri hesaplanırmış sanırsam