NoName_ Smom bugün düşünüyorum neden başlangıçtan hesaplıyorlarda bitişten hesaplamıyorlar diye 🤣mesela son adet tarihime göre 10 hafta olması gereken bebeğim 9hafta yani adet bitiş tarihime denk geliyor sorsan geriden geliyor derler..ne manaa ne manaa 🥲
Smom NoName_ gerçekten ya ben yumurtalama olduğu günü biliyorum aslında ona göre hesaplanması gerekmez mi ya
Smom NoName_ kaç aylık şimdi anlamıyorum da 3 hafta geçmiş pikten ama uygulana 4 haftalık hamilesin diyor
Almira_ NoName_ Biz şuan 40+6 yiz SAT a göre. Yarna yatisim verilecek. Haftamiz bitti diye strese de giriyoruz boşu boşuna. Bence de cok mantıksız. Belki de 1 haftam.daha var ama bebisin kilosu ve benim gobegimin büyüklüğü aldı başını.gidiyor. her türlü de çıkması.lazm.artik.
Aslaninannesi_ Smom bunu bende doktora bir türlü anlatamamıştım diyorum ki son adetten alıyorsun ama ben o zaman evli değildim 😀
NoName_ Smom doktora gittinizmi eğer son adet tarihiyle uyumluysa doktorda ona göre söylüyor ya da kesenin boyutuna göre söylüyor
tubavarlikk Merve_kucuk yumurtanın oluşumuyla gelişimiyle başlıyor bebeğin serüveni yani döllenmeyle başlamıyor🌸 bende merak etmiştim
Kubra0606 Çünkü yumurta hücresi adetin ilk günü oluşmaya başlar. Yani bebeğin ilk günü aslında o hücre