09Tugba_0909 Busra6694 ay bende merak ediyorum 2 yaşında kızım var Şuan 9 haftalık hamileyim bakalım ne olacak hayırlısıyla ☺️
NoName_ myavocado 2024 için kız senesi derlerdi duyduğum çoğu kişinin kızı oldu ablam dahil,görümcemin nasibine erkek düştü ama 🥲🙈bende şuan 9+3üm 2024ün son süprizlerinden bakalım ne olacak🥹
Busra6694 NoName_ aynen bende Kasım’da hamile kaldım bakalım ne olacak Allah sağlıklı sıhhatli versinde
myavocado NoName_ 🤭 2024 te oğlum doğdu, gerçi 2023 de hamile kalmıştım. Bizim de iki senedir çevrede, sülalede full erkek 😂
NoName_ Busra6694 ayy hadi inşallah bakalım önce sağlıklı olsunlar tabi🥹🩷rabbim gönlünüze göre versin
Busra6694 Aslaninannesi_ ya bana da sanki 2024 kız senesi gibi geldi geçen yıl kim dogyrduysa kızı oldu gibi geliyor bana 😂
Aslaninannesi_ Busra6694 2025 Şubat doğumum olacak erkek cinsiyetimiz ama kime sorsam kız diyor bende anlamadım
Busra6694 Aslaninannesi_ bende kendimi çin takvimine göre erkek yüzük testine göre erkek bakalım 1 aya cinsiyeti belli olacak bende çok merak ediyorum 😂
09Tugba_0909 Busra6694 ay benimde aynı hepsi erkek çıktı bakalım ne çıkacak 😂1 ay sonra belli olur inşallah
Talentedmom Busra6694 ilkinde kız dedi herkes oğlum oldu bu sefer de herkes kız diyor ama ben erkek diyorum