Tomriscvn Kızlar merhaba🌸Ben pkos hastasıyım bebek deniyoruz adetlerim düzenli değil.10 Ocak’da adet oldum 16’sında bitti.Tahmini ovülasyon tarihim ne zaman sizce yada ne gibi belirtiler olursa anlayabilirim.Bu konularda biraz yeniyim kusuruma bakmayın🥰
Maviss718 Tomriscvn Canım şeffaf uzuyan akıntı oluyor kimisinin kahverengi lekelenmesi oluyor bunu bilemeyiz normalde adet döngün mesela 30 günde bir oluyorsan 14 gün çıkar 16. Günü yumurtlaman böyle hesaplanıyor ama değişkenlik gösterebilir bunun için ovülasyon testi dene yada gün aşırı ilişki öneririm
Neboss Tomriscvn adetin düzensizse ovulasyon tarihini bilemezsin canım ovulasyon kitlerini kullanmanı öneririm 🌸
sutlukahve_ Maviss718 bende pcos var kaç aydır regl olmuyorum ovulasyon testi yapmaya başladım atsam anlar mısınız yorumlayabilir misiniz
sutlukahve_ Tomriscvn ben eczaneden almıştım ama internetten çok daha uygun bir dahakini bende ordan alacağım adet bitimi hergun aynı saatte yapıyorsun yapmadan 2 saat önce sıvı almıyorsun hiçbir şekilde testte iki çizgi de aynı koyulukta olunca yumurtlama var demek tekrar siliklesince de çatlama oldu demek yumrtlama olduğu gün dahil 3 gün fln değerleniriyorsun
Tomriscvn sutlukahve_ burda post açın bence bu resimle birçok kişi yorum yapar bilgisi olanlar yardımcı olur🌸
sutlukahve_ Maviss718 bı önceki gün pik olmuştur diye düşündüm ben pikten önceki günü degerlerndrim olur mu ki bide kaç aydır adet olmuyorum yumurtlama olabilir mi ki
Maviss718 sutlukahve_ olur canım 3-4 ay adet olmayıp hamile kalan çok insan var olur sperm 72 saat yaşıyor bugünüde değerlendir ama bidaha ovülasyon testine adet bitiminde başla