academicmom Merhabalar, sorum başlıktaki gibi :) hastane çantasını hazırlarken bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz? Yüksek sıcaklıkta (60 derece gibi) uzun süre mi? Ya da 30 derecede 15 dk gibi mi? Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
Maviss718 academicmom ben 30 derecede ve 40 derecede yıkadım uzun programda atmadım 1 saatlik attım sonra durulamaya verdim renkliler beyazlar yünlüler ayırdım
seyma0661 academicmom 30 derece 800 sıkma devrinde 29 dk yıkadım ilave su seçeneği var bide ona bastım
Mrvsmt2502 academicmom beyaz sabun rendesi ile 60 derece pamuklu programının kısası ile yıkadım (1 saat 20 dk) beyazlar bembeyaz oldu kokuları mükemmel. Çekme vs yapmadı 🌸
Gulperi8 academicmom ben hassas da yıkıyorum 40 derecede bebek detarjanıyla kurutmada da pamukluda kuruttum
Gulperi8 NoName_ çekmedi benim ki sonra da ütülüyorum zaten mis gibi oluyorlar evde asacak yer yok evin içine de asmak istemedim hiçbirini
academicmom Ben de en iyisi beyazları 60 derecede renklileri 30’da yıkayayım, umarım çekme vs olmaz bizimkilerde de :)
Liimon Bende şimdi yıkacağım da bütün sorularım cevaplandı bu postta sağ olun. Sadece sormak istediğim ben çekmece içi düzenleyici aldım şu basit olanlardan beyaz renkliler. Onları makineye atmak gerekir mi