Payiz Bir gün arayla 0,5 den 3,50 ye yükseldi, aynı hastanede yaptırdım tahlil. Bu artışa mı işaret acaba bat 2-3 Şubat
momkrm19 Payiz aslında teorik olarak iki katına çıkmış geçmiş bile 🧐 eğer bu değer yükselirse resmen döllenme dakikasını falan yakalamış olursunuz 🤩 bence iki gün bekleyip yeniden test yapın Allahın işi yükseleceği varsa ✨
Parinas Payiz artmış ama 5in altı çok bişey ifade etmiyor. Yükselebilir de yükselmeyebilirde. Adetinize kaç gün kala verdiniz kanları
Payiz momkrm19 cuma günü ameliyat olacağım o yüzden tahliller yapıldı dün 0,5 çıktı bugün 3.50 çıktı endişe ettim. Bu arada bir sürü ilaçta kullandım korktum o yüzden
Parinas Payiz o zaman tekrar kan verin şüphe kalmasın içinizde. Sonraki kanda netleşir diye tahmin ediyorum
Payiz Esma006 Allah’ın izni ile ama bu süreçte çok ilaç kullandım. Sizin adete kaç kala kaç değerlerdeydi
Esma006 Payiz 13 gün vardı daha 2.0 dedi doktor yani yok dedi sonrada birsuru antibiyotik verdi iyiki kullanmamışim 15 Kasım da fln öğrendim bir aylikmis bebeğim
simsss6 Artabilir benim ilk kan tahlillerimi veridgimde tesaduf 2 gelmisti yoktur dedim aradan zaman gecti bir anda 400 kusurlere cikmisti. Gebe kalamiyordum bu arada o yuzden 2 cikinca deger dalgalanmasi diye dusunmustum. 🤭🙏🏻
yasemin_ysmn Payiz ben kızımı ilk öğrendiğimde 3.04 çıkmıştı. Var da diyemeyiz yok da diyemeyiz dedi doktor. 1 hafta sonra 400küsür olmuştu