duyguu11 Kızlar doktorum balık yağıyla(multivitamin) demir-d vitamini aynı anda vermiyor. D vitamini ve demir takviyesi istediğimde ocean Mummy aldığımı söylemiştim içindeki yeter bitince veririm dedi. Ama baktığımda içinde dozu çok az. Sonraki randevumda ocean mummy bitti dedim öyle demir ve d vitamini yazdı. Peki ocean mumy devam ediyim mi dedim gerek yok dedi. Herkes beraber kullanıyor anlamadım.
seyma0661 duyguu11 bende ayrı ayrı kullanıyorum. Demir, d vitamini, omega, magnezyum bide decavit yazmıştı onda da ekstra vitamin varmış ama ne olduğunu bilmiyorum
keyfimin-kahyasi-misin duyguu11 Kan tahlilinde Gereğinden düşük değilse ayrı ayrı vermez . Ama düşükse ayrı verir
vasmandara duyguu11 ben beraber kullanıyorum ama bence çok geliyor, sindirim sistemimi rahatsız ediyor
duyguu11 keyfimin-kahyasi-misin kanıma bakılmadı hiç 3 ayrı doktora gittim 3ü de kana bakmıyoruz herkese aynı veriyoruz dedi
keyfimin-kahyasi-misin duyguu11 Garip Bana kana göre ayriyeten takviye yapıyorlar Belli başlı kullanilanlarin dışında düşük olanı veriyorlar
seyma0661 duyguu11 özelle başladım 28.haftaya kadar sonrasında devlete geçtim. Yine özelin verdiği ilaçları alıyorum
seyma0661 duyguu11 özel kliniğe gidiyordum demir ilacı gynoferro sanol, d vitamini desiferol, magnezyum olarak magnorm, genel vitamin decavit (bunun içinde d vitamini de var ama doktor ekstra almamı söylediği için alıyorum), omegayı internetten almıştım