Evet kızlar ben doğurdum. Tam 35+6 hastalandım kızlar gece bir anda vücudumda üşütme başladı ishallik kusma öksürük hepsi vardı gece hiç uyuyamadım rahatsizlandım ertesi günde randevum vardı sezeryan günü alicaktim her neyse kontrole gittim bu arada hastalığım devam ediyordu doktorun ynina girdim nst istedi nst sancım cıktı ve bebeğim kaka yapmış acil olarak sezeryana alındım spinal anestezi oldum sezeryan sırası bebeğimi cikardilar ama ağlamıyordu doktora sordum sürekli neden ağlamıyor birşey mi oldu sürekli bana hayır çok iyi ve sağlıklı denildi ama birşeyin yolunda gitmediginin farkındaydım. Bebeğimi solunum yetmezliğinden dolayı kuveze aldılar 2600 grm doğmuş 2 gün kuvezde durdu sonra çıkardilar bu seferde akcigerinde lekelenme olduğunu soylediler yeni doğan yoğun bakımını aldılar benide yanına 6 gün boyunca beraber kaldık oğlumla o kadar zor bı surecti ki benim için bir yandan sezeryanliyim yanımiza başka refakatçi izni verilmedi içeriye girmeleri de yasaktı çok zor atlattık dün taburcu ettiler çok şükür şimdi evimizdeyiz oglumda bende çok sağlıklıyiz rabbim kimseyi oraya düşürmesin..