Gul616161 merhabalar çok mu paniksiniz? Çünkü ben de çok paniğim yani daha doğrusu Doğumla ilgili çok paniğim normal hayatımda panik değilim ama Bu tarz sağlık konularında o kadar paniğim ki ilk doğumumu Spinal oldum ki ben yani. Düşündüğünüz gibi değil aslında zaten anestezi uzmanı oluyor siz panik olduğunuz an sizi uyuşturuyor yani küçük bir doz veriyor ve kesilme dikilme anını hatırlamıyorsunuz. Çünkü ben doğuma girdiğimde ilk belden iğne yaptılar acımadı neyse sonrasından kollarımdan bağlayacağımı söylediler ben dedim gidiyorum yapamam hayatta yapamam. Öyle panik oldum ki bir anda anlatamam. Doktorum hemen sakinleştirdi tamam tatlım dedi anestezi uzmanı ile konuştu zaten saniyeler sonrasında damardan ne verdilerse hatırlamıyorum hafif uyuşturalım gibi şeyler konuştular. Bu arada bebeği kucağıma verdikleri anı hatırlıyorum çünkü çok hafifti anestezi güzel anı hatırlıyorum neyse sonrasında karnıma bastırdılar ameliyathanede onu da hatırlıyorum ama hiç acımadı ve en korktuğum şeydi. Yine aynı doktora gidiyorum ve geçen söyledim dedim yine aynı şekilde beni uyuşturursunuz değil mi hafif Çünkü ben çok kesilmediğimi hatırlamak istemiyorum yapamam dedim tabi tabi yaparız sen onları hiç düşünme zaten dedi. Çok çok paniğim çok korkuyorum yine bile. Ama bir de genel anestezi tecrübem oldu burun ameliyatında herkesin farklı olur tabii ki ama benimki çok kötüydü burnum hiç acımadı ama anesteziden Ayılamadım. Anestezi uzmanı çok önemli. Bir gün ölü gibiydim diyebilirim