Teacherlla Kızlar merhaba 1 saat sonra doktor kontrolüm var. Bugün gitmeden son kez betama baktırdım. 2775 çıktı. Keseyi görme ihtimalimiz var mıdır acaba 🙂
1tosbikannesi Teacherlla ilk gebeliğimde 1059 la vajinal ultrasonda görünmüştü kese. Şimdi gebeliğimde ise 5649 la normal ultrasonda gördük 🌸
Fatmadmr37 Teacherlla benim 5+3 de ilk vajinal bakıldı fakat gorunmedi sonrasında kan verdim beta 1500 yeni olmuştu daha. 5+5 olduğunda tekrar gidip bakıldığında bu sefer keseyi gördüm. Doktorum o gün tam sınırda çıkmış betan o yüzden göremedik demişti 😊 o gün de doktorum emin olmak için yine vajinal baktı. Ama mesela ilk kızımda daha 4 4 bucuk haftalikken vajinsl ile görünmüştü. Yani aslında haftaya göre değil tamamen betaya göre kese görünüyor 😊❤
orkidemm_ Teacherlla inşallah kuzum göremesen de korkma bazı doktorlar herşey tıkırında zamanlı olsun ister bazen bu bir iki hafta değişebilir o yüzden sakin kal
Teacherlla orkidemm_ sakin olmaya çalışacağım önceki gebeliğimde 17. Haftada kaybettim malesef. O sebeple bunda çok telaşlanıyorum 🤲🏻
orkidemm_ Teacherlla olsun Rabbim yerini 9 aylık sevince bıraksın inşallah hiç canını sıkma biri öyle oldu diye bu da öyle olacak değil ya :)
Cgdm06 Kızlar selam ben. 14 ocakta aşılama oldum ayın 24 çok şiddetli ağrım oldu hastaneye gittim beta verdim 1.20 çıktı 27 ocak kontrole gitmiştim beta 6.38 çıktı dün tekrar kan aldılar 9.01 çıktı su an kafam çok karışık gebelik var mi yok mu diye
Teacherlla Fatmadmr37 anladım çok teşekkür ederim açıklamanız için 🌸 Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin hepsine 🤲🏻✨
Teacherlla Basakparlar evet benim de karından gözüktü ama vajinal olarak daha net görürüm dedi doktorum o şekilde baktı . Çok şükür 😊🌸