Papatyamom44 canssusanal elinizde başka test var mı yoksada kan verebilme imkanınız var mı ben iki çizgi görüyorum ama 🤲🏻 inşALLAH öyledir
Meridaily canssusanal tebrik ederim, sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi 😍❤️ testinizin markası neydi acaba?
canssusanal Papatyamom44 Başka testim var deneyeceğim tekrar eğer onda da iki çizgi olursa kan vereceğim 🥹🙏🏻
canssusanal Papatyamom44 çok teşekkürler Allah razı olsun olursa yazarım ❤️🙏🏻 isteyen herkese Allah nasip etsin 🙏🏻
canssusanal Sonnenfrau İnşallah öyledir elimde daha test var tekrar yapacağım onda da görürsem kan vereceğim umarım vardır sağolun 🙏🏻
Papatyamom44 canssusanal hamd olsun çok mutlu oldum RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin güzel aane 🥹❤️🤲🏻 hissetmiştim cidden
Deryayurt canssusanal tebrik ederim canım saglıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim belirtin varmı acaba
canssusanal Deryayurt iştah artışı, kasıkta kramplar ve sinirlilik var bilmiyorum sinirlilik bir belirti mi ama 🥲 Bunlar haricinde henüz başka bir belirti yok reglime daha 4 gün var bu arada