sevvalpyln Kayınvalidemin teyzesi çocuğa maden suyu içir diyor sarılık olmaz diyor yapan var mı içirmek istemiyorum tatbiki
deletedmom43191 sevvalpyln sacmalamasin ya ne alakaymis böyle zihniyetsizler bitmiyo minnacık bebeğin midesi delinecek
Minnakpopus sevvalpyln içirmek istemiyorsan neden soruyorsun ? Ben yaptım geçti diyen olursa içirecek misin? Lütfen yapma Allah aşkına el kadar bebek. Şekerli su içir diyenleri de oluyo ya illa bişe içirmeye calışmak nedenn. Doktora götürmeyi deneseniz gerekli tedaviyi o yapar zaten
Minikbebegimm06 sevvalpyln sarılık varsa hastaneye götürün maden suyu ne alaka yapmak istemiyorsunuz madem neden yapan var mı diye soruyorsunuz evet yaptım geçti deseler deneyecek misiniz?
sevvalpyln Sakin olun zaten yapmadım kimseyi kırmak istemediğim için bu saçma hurafelere sinir olan bi insanım zaten hamileyim daha o yüzden umursamadım sadece yapan varmı diye soruyorum yapmak istediğim için değil
dunnobeck Hiç duymadım ve açıkçası şaşırdım. Yeni doğmuş bir bebeğe bence asla içirilmemesi gerekiyor. Böyle şeyler söyleyenleri hiç dinlemem, önemli olan doktorun önerileri
sevvalpyln Minikbebegimm06 ya yok herkes linç eder gibi konuşmuş ama yaptım olmadı vs diyen olsa bile asla yapmam zaten sadece duyan var mı gibisinden sormuştum böyle herkes üstüme gelince kendimi bi kötü hissettim cahil bi insan da değilim biliyorum yeni doğan bebeğe asit içirilmeyeceğini
esca344 sevvalpyln asit bebegin midesinde geri dönüşü olmayan hasar bırakır bu insanlarda akıl yok mu yazık günah belki de böyle şeylere maruz kalan kaç bebek vardır ya cahillik desem cahillik değil adını bulamadım 😑
Zeynep9120 sevvalpyln mama yapıp içircem desen hep bir ağızdan boş boş knusrlar maden suyu ver derler eğitim seviyemiz bu kdar işte yazık
Serpoo sevvalpyln haberlerede çıkmıştı yenidoğan bebegin gazını cıkartamadgı ıcın maden suyu içirmiş ve bebek ölmüş . Gerçekden bazı soru soranları anlamakda çok zorlanıyorum.
Minikbebegimm06 sevvalpyln he yok yapan var mı diye sorunca sanki evet yaptım iyi geldi diyen çıkarsa yapacakmissin gibi izlenim oluştu hepimizde ondan kaynaklı kendi adıma özür dilerim hakkını helal et 💐
sevvalpyln Minikbebegimm06 yok ne demek yaşım biraz küçük diye her şeyi söylemek gereksiniminde buluyorlar ama tabii umursamıyorum kayınvalidem de keza benim gibi boşver kızım yaptık der geçeriz dedi akıl var mantık var asla yapmam zaten
CheriBlossom sevvalpyln vallahi ben sarılık olmasın diye hiçbir şey yaptırmadım hatta bir gece yoğun bakımda yattığım için Verilen ilaçlardan ilk sütümü bile veremedim çocuğa 4-5 gün hep sağıp döktüm ama Allaha şükür gayet de sağlıklı bir çocuğum var sarılık da olmadı 🙏🏼🤔
Almirolie sevvalpyln hayır hayır hayır sakın … o bebeğin midesi maden suyunu nasıl kaldırsın .. sarılık beslenmeyle geçiyor yada kan uyuşmazlığı gibi sorun varsa uzun sürüyor bizim 5 ay sürdü kan uyuşmazlığından yaptığım onca şey için pişmanım güneşte tutmak ışık altında tutmak gibi .. iyi ki ve iyi ki kaynanamı dinleyip ıhlamur vermemişim çocuğuma bitki çayları içireceklerdi çocuğa geçsin diye sonradan öğrendik ki karaciğer enzimleri yüksekti aylar sonra dedim ki sen birde bitki çayı içirecektin mahcup mahcup baktı yüzüme dinlemeyin bol bol emzirin ve sağıp verin ilk haftalar geçene kadar sağıp verin
ysee sevvalpyln sarılık olmassın istiyorsanız sürekli emzirin. Doktorunuzla takip edin. El kadar bebeğe maden suyumu içirilir. Mide asidi mi var bebeğin de onu midesi öğütsün
Minikbebegimm06 sevvalpyln aynen bosver ya zorlayan olursa gerekirse tersle valla daha neler diyecekler ama dinleme bebeğin her şeyden önemli sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hamcokelek33 Büyük insan olarak 2-3 senedir maden suyu içebiliyorum,hep boğazımı yakıyordu. Umarım hiçbir bebeğe içirmemişlerdir bugüne kadar …
sevvalpyln hamcokelek33 içirmişler tabi benim eşim bebekken de müdahale etmiş kayınvalidesi kayınvalidemin mandalina suyu içirmiş ölümden dönmüş eşim o yüzden kayınvalidem de asla dinleyecek bi kadın değil dinlese de ben yaptırmam keza eşim de asla yaptırmaz
Beyzanur3 sevvalpyln sakın yapma eskiler herşeyi bildiklerini sanıyorlar ama alakası yok sarılık hemen hemen her çocukta olur sen emzirmeye çalış bebeği de hastanelik edersin Allah korusun
sevvalpyln Beyzanur3 ya ben bunu dediğimde sen ne bileceksin 5 çocuğumuza içirdik olmadı vs dedi gittikten sonra kayınvalideme anne asla yapmam haberin olsun dedim o da yaptık der geçeriz dedi