Minikbebegimm06 Gulperi8 ilk öğrendiğim günden beri düzenli olarak yürüyorum ama riskim yoktu öyle sürekli yatmalı bi 10 gün ilaç kullanırken dinlendim o kadar
babyandmomy__ Gulperi8 aslında yürüyüş ilk zamandan beri yapılmalı ben çalıştığım için hiç vaktim olmuyordu şimdi 28. Haftadayım rapor alacağım işe devam etmeyeceğim bundan sonra düzenli egzersiz ve yürüyüş yapacağım inşallah bence şimdiden başlayın siz de geç sayılmaz daha
arciha Gulperi8 10.haftadan itibaren yürüyüş 14.haftadan itibaren düzenli egzersiz yapıyorum. Çok geç kalmadınız mı🥲
gezentianne Gulperi8 Öğrendiğimden beri yürümeye calısıyorum zaman zaman aksatsam da. sezaryen olucam ama hareket iyidir. 30′dan sonra günde 2′ye cıkarmayı düşünüyorum sabah 40-50 dk akşam 40-50 dk
Gulperi8 babyandmomy__ kızlar bacaklarımda o kadar ağrı var ki karnım ağırlaştıkça bacaklarıma vuruyor herhalde nefes nefese kalıyorum en ufak şeyde o yüzden hep yatıyorum 😅
akkaya_1234 Ya benim yürüyüş yapabilecek gidebilicek bir yerim yok evdeyim sürekli burası kar kış dışarı da çıkamıyorum evin içinde odada iki üç tur atıyorum oda küçük olduğu için başım dönüyor yani yuruyemiyorum malesef evde nasıl yapsam bilemedim
Yenigebes akkaya_1234 evde adım sayar gibi olduğunuz yerden yürüme yapabilirsiniz simge duman pilates egzersizleri yapabilirsiniz.