Gizemfrt Kızlar merhaba oğlumuz olacak sizler ne isim koyacaksınız ya da oğlunuz varsa isimleri nelerr bizede fikir olsunn 🤗🤗💙
Pparla Gizemfrt sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 ikizlere hamileyim oğlumun adı Ogün olacak inşallah 🌸
Busraaa8 Gizemfrt cinisyet belli degil ama oğlum olursa Arhan istiyoruz onun disinda cihan miraç miran eren yusuf sıraç Sina isimlerini de beğeniyorum
xreyhanxx Gizemfrt 19+4 hafta benimde ben Aras düşünüyorum ama acaba nasıl oluyor çocuklukları bilen varsa yazsın 😅 çevreden tek duyduğum bilmiş oluyorlar falan dediler
Gizemfrt xreyhanxx bizde Atlas düşünüyorduk ama şuan çok fazla duyuyorum herkes Atlas koyacakmış gibi geliyor 😂😂
ilkkezanneyim xreyhanxx 3 erkek çocuktan 2sinin adı Aras olacak çocuklar okula başlayınca başka isim yok gibi herkes Aras koyuyor 😂
Seymanurkurt Gizemfrt 33 haftalık hamileyim Miran olacak inşallah sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz
madreysubebe miamom Noyan ismini önermem. Anadolu Selçuklu’nun Kösedağ savaşıyla yıkılmasına sebep olan Moğol komutanın ismidir. Anadolu’nun Moğol hakimiyetine girmesine neden oldu. Türk tarihi açısından çok iyi biri değil
M_Ahlas Gizemfrt oğlumun adı Ahlas olucak. İsmi neredeyse ilk ayından belliydi ve hiç değiştirmeyi düşünmedik. ☺️sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Gizemfrt M_Ahlas bizimde belliydi oğlumuz olursa Atlas koyarız diye ama herkes Atlas koymayı düşünüyor gibii
Gizemfrt Duruu3 _mucizem_ anneoluyorumm13 Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah 💙💙 Bu arada kaç haftalıksınız yakın mıyız acaba bizim 16+6 temmuzda kavuşucazz 🥰