145356- Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında önerebilceğiniz memnun kaldığınız kadın doğumcu ve hastane varsa paylaşabilir misiniz ?
SM5534 145356- Bütçenizi ve semtinizi bilmiyorum ama ben Bahçelievler memorial hastanesi doçent doktor Taha takmazsa gidiyorum 26. Haftamda başladım gitmeye nezaman msj atsam en fazla 15,20 dakikaya dönüyor geriye her sorduğum soruya cvbta veriyor sağolsun
gezentianne 145356- Küçükçekmece Meydan Halkalı Op Dr Gürkan Ağralı muayenesi 2 bin tl Her bütçeye uygun doğum hastane anlaşması var.
Melike_karaca34 145356- ben eray balcana gidiyorum çok iyi bir doktor kendi kliniği var fiyatları da çok uygun sirkülasyondan kazanıyor çok fazla hastası var doğumlarını da ataköy medicana hastanesinde yaptırıyor o hastaneyle anlaşması olduğu için de çok uyguna geliyor doğum asistanı nazire hanım da çok tatlı onunla iletişime geçip bilgi alabilirsiniz
Mrvsvn 145356- Bahçelievler Mehtap Şentürk Çiçek. İlk doğumumu onda yaptım. Şimdi ikinci çocuğum olacak inşallah anadolu yakasında oturmama rağmen doktorumu bırakamadım. Pimpirkli biriyimdir. İşini gerçekten iyi yapan her ayrıntıya dikkat eden bir doktor. Doğumum da çok pozitif olmuştu. Tavsiye ederim
nur233 SM5534 evet çok iyi hastane ve doktorlar var ama çok uçuk fiyat sundular bende özel Ensar hastanesine gidiyorum gayet memnunum fiyatta gayet uygun diğer hastanelere göre 🌸
SM5534 nur233 evet malesef fiyatlar yüksek ama çoğu hastanede malesef fiyatları bazen anlamsızca çıkartıyor biz 2024 ayında fiyat sabitlemesi yaptırdık inş hayırlsıı olur hepimiz içinde