Nzl_1999 tuba-berfin 3 farklı Dr her seferinde bacak arası kapalı ama yüksek oranla kesin kız dedi dünde bak çıkıntısı burda erkek bariz belli dedi
Gulcan355 Adalet-26 sizinde mi göstermiyor aynı haftalardayız hemen hemen, benimkinde göstermiyor Artik merak ediyorum bide grip oldum Allah yardımcımız olsun 🥹♥️
Sara_bebek tuba-berfin kesinlikle erkek senesi benimde oglum olucak 2 yaşinda bir kizim var 2022 yili kiz senesiydi kime baksan kiza hamileydi 😀
Prensess33 tuba-berfin iki prensesim var 💕 oğluma hamileyim 💙 Bence erkek senesi beş arkadaş hepimiz erkek bebek bekliyoruz daha çevremde kız duymadım 😁 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ❤️
aybuke__ tuba-berfin benim doğumum temmuz ayına geliyor bebişim erkek kuzenim haziran da doğrucak onun ki kız😂😂
Esma006 tuba-berfin bana 14 haftayken erkek dedi kendi doktorum özel de yüzde 70 denildi dün 15+5 dik ama detaylı için gün almaya gittik şehir Hastanesi’ne mahsus sordum cinsiyeti ne diye yüzde 50 kız gördüm dedi 😂😂
Dilsah02 tuba-berfin 😂Rabbim gönlüne Göre versin canım benim 1 kızım var 5 yaşında Şimdi 2.ye hamileyim Oda Hep erkek olsun yeter diyordum oldu şeninde İstediğin gbi olur inşallah canım ❤️