tuba-berfin Hanımlar merhaba ☀️ 6 haftalık hamileyim bir oğlum var. Ben ona hamileyken herkes erkek bebeğe hamileydi cevremde,burda da hep erkek duyuyordım. Şimdi kızım olsun istiyorum sizce bu sene kız senesi mi erkek senesi mi ? 😂
Abilikardesli tuba-berfin bence bu sene kız senesi benimde oğlum var 4 yaşında şimdi kızıma hamileyim
Mavili1480 tuba-berfin Bir oğlum içime kız doğuyordu emindim neredeyse doktor erkek dedi şok oldum 😂 kesin değil henüz ama artık içime erkek doğuyor
SenaAtis tuba-berfin ikiz gebeliğim. 14+5te kız olduklarını öğrendik. İnşallah değişmez burda o kadar okuyoruz ki😂🫣
Sevgilimmmmmmm Ben başta hep içime kız doğuyordu. Zamanla erkek doğdu içime. 17 haftalıkken hastanede erkek olduğunu öğrendim🥰
Minnakpopus ZeynepDuru17 Allahım en hayırlı zamanda sağlıkla önce karnını , sonra karnını doldurduğu gibi kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah 🌸
ZeynepDuru17 Minnakpopus amin amin gönlümce sağlıkla sıhhatle nasip etsin mevlam Allah razı olsun canım 🤲🩵🥲
gezentianne tuba-berfin Canım bence kız senesi çevremdeki tüm hamileler kıza hamileydi🤣 Benm de oglum var bu sefer kız oldugunu hissediyordum nitekim öyleymiş🥲💕💕💐
ZeynepDuru17 tuba-berfin saol canım benim amin inşallah sağlıkla sıhhatle gönlümce nasip etsin mevlam 🥹🤲