Selim_Alparslan Kızlar bebeğimi gördük , kalp atışını duyduk. Kalp atışı yavaş biraz daha yüksek bekliyoruz dedi. 103bpm çıkmış. 120 uzeri bekliyoruz dedi. Cok korkuyorum. Kanama alanı var. Progrestan hap ve progestan igne kullanıyorum. Moralim çok bozuldu.
Ayla1 Selim_Alparslan bende 19 haftalık oldum erken doğum riskim var progestan da dahil bir sürü ilaç kullanıyorum içini ferah tut dinlen bol su iç mümkün olduğunca yatmaya çalış uzanma ağır kaldırma inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına. 🤲🏻🥹💖
Berrakk39999 Selim_Alparslan 6. Haftada kalp atışı ileriki haftalara göre daha düşük oluyor benim de öyleydi 8. Haftayla bariz bi şekilde fark vardı doktor banu çiftçinin yazısı var 6. Haftada 105-112 aralıgındadır diye içinizi ferah tutun bazı doktorlar tedbirli olmaya çalısıyo ileriki haftalarda bariz farkı göreceksiniz Allahın izniyle 🌸
Nesli664066 Selim_Alparslan bende yarı gıtcem kanamam arttı 6+5 olacak yarın kalp atısını dıyar mıyım bilmiyorum kese ne durum da onu da bilmiyorum çok yıprandım artık umudum da kalmadı dua edin bana
Aleyzeee Stres yapma bende şuan progestan fitil kullanıyorum düşük olma ihtimaline karşı içini ferah tut 🙏
Selim_Alparslan Aleyzeee bende öğrendiğimden beri kullanıyorum canım ama kanama alanı geçmedi maalesef. Bebegin de kalp atimi yavaş dedi haftaya beklicez bakalım dedi dua edin güzel anneler ♡
Ayla1 Selim_Alparslan amin inşallah bende kaybetmek istemiyorum Allah bebişlerimize uzun ömürler versin 🥲💖🤲🏻
Yaban Stres yapmayın dua edin. 5+6 da gittiğimde doktor kalp atışı yavaş istediğim gibi değil dedi. Sanırım benim 94 ya da 96 idi üstelik ilk gebeliğimde de 8. Haftada kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum. ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmeme rağmen bana bunları söyledi psikolojimi siz düşünün. Çok şükür şu an 35. Haftaya geldim.
Selim_Alparslan Berrakk39999 inşallah canım benim çok endişeliyim ağrım var içerde kanama alanimda var dinlenmeye çalışıyorum
Selim_Alparslan Nesli664066 canım benim inşallah duyarsın sende gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Rabbım yardımcımız olsun inşallah