Aysee0210 Kızlar merhaba . Osmaniyede hayat hastanesine giden var mı? Doğum yapan var mi ? Bilgileriniz varsa paylaşır mısınız? Doktorum ilkan bey çok kibar çok iyi ama personeller ters o yüzden kararsızım
babyandmomy__ Aysee0210 ben gidiyorum doktorumdan çok çok memnunum daha önce yeni hayatta 4 ay kadar da çalıştım çalıştığım dönem çok kötüydü ama şuan şimdiye kadar hiçbir çalışan ile sorun yaşamadım ekip vs de gördüğüm kadarıyla iyi şuan henüz doğum yapmadım
aslanmommy Aysee0210 personelleri ne takıyorsun kafana sende tersle siz hayırdır de bir daha tersliyorlarmi bak birşey demeyince insanlar kendilerini birşey sanuyorlar doktorunuz iyiyse bir kere de siz tersleyin
Ebru1234 Aysee0210 valla bende iyi diye düşündüm 2 kez gittim de benim d vitamini düşük çıkmasına rağmen ne bilgi verdi ne ilaç yazdı. Ve bu vitamin çok önemliymiş. O yüzden bir daha gitmedim.
Aysee0210 babyandmomy__ kaç aylık hamilesiniz . Doktorunuz ilkan bey mi . Bide detaylı ultrason yaptırdınız mi
babyandmomy__ Aysee0210 28 haftalık oldum en başından beri İlkan Bey ile devam ediyorum Detaylı ultrason yaptırdım ama onu park hastanesinde Kadir angın a yaptırdım ondan memnun kalan daha çoktu
Aysee0210 babyandmomy__ parkta ücreti neydi acaba? Bende doktordan çok memnunum fakat personeller biraz sert geldi bana o yüzden çekimser kaldm
babyandmomy__ Aysee0210 2400 ödemiştim yeni hayatta 3500 demişlerdi ben doktor araştırması yapıp park hastanesine gittim personellerle de yaptırmak istediğinizi kesin dille söyleyin bunun böyle yapılmasını istiyorum diye yapmak zorundalar sonuçta
Aysee0210 aslanmommy haklısınız o an boşluğuma geldi ne yapacağımı şaşırdım tekrarını müsade etmem tabi ama soğudum hastaneden
Aysee0210 Ebru1234 sevgi hastanesinde selim gülücü diyorlar ama bilemiyorum bense. Nerede oturuyorsunuz osmaniyede bide kaç haftalık hamilesiniz🥰