ErsBegAs 1 aydır görmemenin verdiği korku ve panik var içimde acaba iyi midir? Kalbi atıyor mudur korkusu ikili testten daha fazla şu an 🥲😭
Talentedmom ErsBegAs o düşünce bende de hep var o endişe ben de 12.haftaya girince gideceğim 11 haftalık olduk
Rabiul ErsBegAs haraketlerini hissedene kadar bu duygu bende hep olmuştu duygulandım 🥹 şimdi köle gibi kullanıyor beni 😆
ErsBegAs AnayimBenAna_ zaten korkutan kalbi hala atıyor mudur yavrum iyi midir diye yoksa her haliyle kabulümüz
ErsBegAs Talentedmom 🥲 sende de var dimi o korku görene kadar da geçmeyecek dün acillik oldum bebeğime de bakalkm dedim kanımda enfeksiyon olunca 🥲🥹 doktorunuz baksın daha iyi dediler
zhrgn ErsBegAs yine iyi dayanmıssın günümüz aynı 2 haftafa bir gittim 7. Hafta 9. Hafta 11. Hafta . Cünkü şükür ki belirtisiz sıkıntısız geciriyorum
Talentedmom ErsBegAs bir de 2.gebeliğim niye böyle oluyor bilmiyorum ilkinde bu düşünce yoktu sanırım burda kaybedenler oluyor ya bebeğini sanırım ondan çok etkileniyorum
AnayimBenAna_ ErsBegAs bende kontrole erken gidip gitmeme arasındayım dün çok kasılmam vardı bugün iyi gibiyim dünkü gibi olsam yarın bende gidecektim 🤭
zhrgn ErsBegAs ara gecisleri devlet hastanesinden alabilirsiniz 30 sn sürüyor zaten , en azından kalp atısı actırmadan iyi oldugunu görüyorsun
zhrgn Talentedmom engelleyin o konuyu 3 cizgiden acıp tıklayınca gizle kısmından artık cıkmıyor , ben hassas icerikleri engelledim ben de cok evhamlandım burdan okuyunca
ErsBegAs zhrgn ya devlet hastanesine güvenmiyorum sağ olan çocuğu göremiyorlar bazen 🥲 Hatay malumunuz o kadar farklı milliyetten 🤣 insan doğurtunca doktorlar da yazık bezmiş oluyorlar burada 🥲