Nur67 Minikbebegimm06 çok yoğun yaşıyorum ya daha adete de çok var yani yumurtlama dönemindeyim de gecti bir kaç gün önce hala devam ediyor yoğunluk
Minikbebegimm06 Nur67 yumurtlama döneminiz değişti suan klomen kullandığınız için ilaç kullanılan süre boyunca olabilir bunlar
Minikbebegimm06 Emirela0206 fiyatını bilmiyorum ama doktor reçete etmeden zaten kullanamazsınız herkese verilen doz ve şekli aynı olmuyor çünkü
Emirela0206 Minikbebegimm06 onun için sormuyorum tabiki doktor kontrolü altında kullanıcam geçmiş senelerde kullandım da özel reçeteye yazmıştı doktor
Minikbebegimm06 Emirela0206 vallahi bilmiyorum ben aldığımda sanırım mayıs gibiydi simdi değişmiştir yakında eczane varsa bir sorun isterseniz ya da telefon açın
Minikbebegimm06 Nur67 yumurtlamaya yardimci olduğu için sizin yumurtanız yeteri kadar büyümüyorsa mesela onu büyütüyor doğal olarak yumurta büyüdüğü zaman yumurtlamis oluyorsunuz
Nur67 Minikbebegimm06 anladım canım teşekkür ederim adete kadar kullanıcam bu sürede her an yumurtlama zamanı olabilir yani değil mi?
Minikbebegimm06 Nur67 doktor çağırdı mi şu kadar kullan sonrasında gel bakalim ne kadar büyümüş diye öyle cagirdiysa kendi şu gün ilişki olsun vs diye öneriyor cagirmadiysa adete kadar ilacı kullanırken gün aşırı ilişki öneriliyor
Nur67 Minikbebegimm06 4 kutu verdi adete kadar bırakma dedi zaten adetten 1 hafta sonra başladım ilaca. Adet olursan gel dedi