Minnakpopus ftmdyn22 eveeeett hayırlı olsun ☺️ aynu yerde aynı saatte iki gün sonra tekrar bi kan ver sağlıklı yükseliyor mu takip et
Bihterrr ftmdyn22 son regl tarihinden bu yana kaç hafta geçtiyse o kadarlık hamilesin. Pat diye 3 hafta diyen neye göre diyor allah aşkına ya😂 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Busetacir ftmdyn22 onu şuan söylemek yanlış çünkü keseniz göründüğü zaman doktor size söyleyecek kaç artı kaç olduğunu😊ben 6 haftalık sanırken 4 buçuk çıkmıştı😂
Esraa00 ftmdyn22 sağlıkla ilerler inşallah Betayla hafta belirlenmez son adet tarihinle hesaplayabilirsin
Hilallvrl55 ftmdyn22 hayırlı olsun canım bende 183 le öğrenmiştim 🙂 iki katı artmasına dikkat et bundan sonra bir kaç gün sonra tekrarla testi
Busraaa1014 Ayla1 merhaba sizin kaç gün geçmişti peki benim 2 gün geçti dün tahlil verdim 32 çıktı. Düşük gibi geldide size sorayım dedim
ftmdyn22 Ayla1 bende hemşiremle konuştumda oda bana betama göre 3 4 haftalık görünüyor dedi pazartesi tekrar gidip tahlil vereceğim yükseliyor mu diye 😌
deletedmom43191 ftmdyn22 evet hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar verin 360 ve üzeri ise sağlıklı gebeliktir