9034
İkili testim yaştan dolayı (36 yaşım) sınırda çıkıca doktorum yapsan iyi olur dedi ben zaten bu testi olumlu buluyorum zaten yaptırmakta çok istiyordum özel firmaların ücretleri bana yüksel gelmişti 16.000-14.000 fiyatlar aldım Kasım ayında yaptırmıştım ben ve buradaki anne adayları Eskişehir Osmangazide 444 tl gibi bir ücretle şehir hastanesinde yapıldığını söyledi İstanbul’dan gittim randevu istemiyorlar arayıp şu gün gelebilirsiniz dediler ben ikili test sonucumu da yanıma aldım doktor kızım çok normal gerek yok ama kaygılısın yapalım dedi bir tüp kan alınıp genetik tıp bölümüne kendimiz götürdük bir binadan çıkıp diğerine girdik analiz yapıldı kanda sorun çıkarsa diye bekletiliyorsunuz sonrasında 1 ay içinde sonuçlanıyor sonuçları da almaya oraya gittik rapor detayı paylaştılar ben Eskişehir hastanesinden çok memnun kaldım doktoruma da raporu gösterdim özellerde daha detaylı sonuçlar alıyorsunuz cinsiyet saç göz rengi vs vs detayları var bu normal kromozom vs sorunları analiz ediyor bütçeniz var ise mutlaka yaptırın.