Sevgiiss 1202 öyle yapacağım kuzum geçen ay böyle kan verdim kimyasal oldu o yüzden iyice koyulaşırsa vereceğim
Ferik Sevgiiss bende çatlamanın 9. Günü kan verdim 00.1 çıktı sonra adete 5 gün kala test yaptım aynı böyle çıktı. Dün keseyi gördüük 5 haftalığız şuanda umarım sizinde vardır
[silindi] Sevgiiss bu önerildi mi bilmiyorum ama yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın bence, geç döllenme olabilir. Sağlıklı bir bebeğiniz olur umarım 🌸
babyylve_ Sevgiiss dün yapmıştım negatif yarın veya bi sonra ki gün yapacağım sen testini kurumuş halini atar mısın canım bende ilk başta öyle çizgi çıkıp sonradan gidiyordu
Sevgiiss babyylve_ internet için geldiler gitsinler atayım. Prodoctor mu önce gösteriyor sonra gidiyor
babyylve_ Sevgiiss evet canım kendimin ki öyle oldu senin kini merak ettim gitmediyse o renk vardır kesin
babyylve_ Sevgiiss benim life böyleydi ama senin ki bi tık daha net ne zaman test yapacaksın sabah ilk ısrar ile yap canım
babyylve_ Sevgiiss kaset test yüksek beta gösterir sabah yapın mutlaka etiketleyin beni bende yapacağım :)
superstar_00 Sevgiiss Bende dün adetime 9 gün varken prodoctor test ile yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı.
tomrishatun27 Sevgiiss silik de olsa gözüküyo. birkaç gün sonra yada adet gününüz gelince tekrar deneyin en iyisi, iyi sonuçlar alırsınız inşallah 🌸
babyylve_ Sevgiiss  Buda dün ki sen görüyor musun