Merve-metin Srp53 evet canım sanırım tecrübesizlik,yorgunluk,neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz onun korkusu hepsi birleşince korku oluyor ne yaparsak yapalım gelecekleri tarihi kendileri belirliyorlar çok şükür bi sıkıntısı yok sağlığı yerinde 😍
Anneoluyorumm00 Merve-metin Yok canım haftası iyi 37 haftalık bir haftan kalmış çoğu kişi kendi isteğiyle erken haftalarda alıyor, bazı bebeklerde erken gelmek istiyor 🥰 şimdi durumun nasıl canım
Merve-metin Anneoluyorumm00 yok kalsın canım biraz daha en azından biraz daha toparlar kendini diye düşünüyorum inşallah bekler beklemezse gelmek isterse haftası iyi olduğu için çok dert etmiyorum artık 😍 şuan daha iyiyim canım kendime geldim biraz
Anneoluyorumm00 Merve-metin iyi olmana sevindim canım 🥰 inşallah tam istediğin vakitte gelir 🤲sağlıkla kucağına alıp evinize gidersiniz rabbim yardımcın olsun inşALLAH 🤲🥰
Lunapark Merve-metin bu zamanlarda hepimiz bunu isteriz bence .hiç üzülmeyin 37 de koşa koşa bebeğini kucağına alanlar var her şey yolundaysa 🌸herkes aynı düşünmek zorunda değil.bebeklerle beraber bizim de iyi hissetmemiz önemli.ne zaman istiyorsan o zaman gelsin bebişin sağlıkla 🌸🙏
Merve-metin Lunapark amin inşallah canım 🙏🏻 evet bizim iyi hissetmemiz çok önemli artık ne zaman gelmek isterse bu hafta olur 6 şubata kadar bekleyebilir en azından riskli haftayı atlattım artık böyle düşünüyorum 🌸