Esrayusuf SeherAyhan valla banada normal dediler ama herkesin farklı oluyor bazen rahim büyümesinden bazen düşük riski oluyor bence doktorunu ara yAda git ne kadar erken o kadar iyi
SeherAyhan sita-ram öyle ama sanki tek taraflı olunca sıkıntı olmuyor şimdi adet ağrısı gibi olunca kafam karıştı biraz
ZCandan Bende 14+4 hamileyim canim. Benimde oluyor otururken , kalkarken , sirtustu uzanirken.. normalmis sordum bnde doktora bu donemlerde olabilirmis.
ZCandan SeherAyhan benimde anlik ama surekli kasik agrim oluyor canim kalkacakken aciyla oturuyorum o kadar dusun ama normal dedi doktor. Seninkisi surekli ve cok agriliysa bir danis doktoruna ama ayni cevabi verecektie diye dusunuyorum
Aylin35 Bazen tek taraflı bazen iki tarafta oluyor resmen adet sancısı oluyor bende tedirgin oluyorum ama normalmiş olması canım dinlenmeye çalış sürekli
Aylin35 SeherAyhan inşallah öyledir doktor normal diyo hamile olan arkadaşlardanda öyle duyuyorum allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize
SeherAyhan ZCandan yok sürekli değil sabah ağrım oldu sonra bir süre sonra geçti tekrar oldu falan gelip gidiyor sanki
ZCandan SeherAyhan bence bende ve bircogumuzda olan benzer agrilardir dye dusunuyorum tasa etmemelisin