Hshshzgsghzhshs Ayyy uyuyamadım yaaa felâket mide yanması var bı anda geldi sağa dön sola dön derken Kalktim yataktan yatamadım bı turlu Allahımmmm sizde durumlar nasıllll
madreysubebe Hshshzgsghzhshs Su içmek çok iyi geliyor sanki ateşin üstüne atılan su gibi oluyor. Diğer türlü ne yesem geçmiyordu
BetulSahin5444 Hshshzgsghzhshs 29+4 uyku tutmuyor uyusamda sık sık uyanıyorum sabaha kadar uykum gelmiyor 🤭
___Ebruli___ Hshshzgsghzhshs az önce bende öyleydim yeşil elma vardı yedim inanın ki mide rahatsızlığımı aldı çok şükür
Hshshzgsghzhshs madreysubebe ya mide yanmam olmuyor aslında muz yemiştim yatmadan o midemi mahvettiiii yatamadım ondan
madreysubebe Hshshzgsghzhshs yatmadan yenilen şeyler mideye baskı yapıyor o da reflü yapıyor haklısınız. Biraz dik durmaya çalışın
Hshshzgsghzhshs ___Ebruli___ ya öyle mi yiyim bende çok uykum var çünkü ama uyuyamıyorum bu yanmadan beter etti beni
Hshshzgsghzhshs madreysubebe daha töbe ya yemicem yatmadan bişey zaten karnım büyüdü baya daha dön dola dön zor uyuyordum şimdi hiç yatamadim
Hshshzgsghzhshs Alpgmz yeşil elma salatalık demiş kızlar sende dene bı bakalım inşallah geçer de uyuruz 🥺🫶🏻
___Ebruli___ Hshshzgsghzhshs bana iyi geldi deneyin bence denemekten zarar gelmez 🥰♥️ şifa olsun inşallah
Alpgmz Hshshzgsghzhshs denemez miyim herşey yakıyor tahin okudum bir yerde şimdi 1 kaşık içtim anında kesti gibi 🥹 inşallah dururrrr