Haticemre21 Annelere yarın sabah detaylı ultrason günümüz 🌼 ne yeyip içsem hareketlenir acaba . Normalde çok hareketli ama yarın kıpırdamicagi tutar. 🤭
ibcmom Haticemre21 bi meyve suyu icin yeter bence ya, ben cikolata da yemiştim bu sefer de yerinde durmadığı icin net fotoğrafı olmadı 😂
yagmur_17 Haticemre21 ay beb cikolata yedim ama bizim hanım keyfine duşkun oldugu icin cok hareketli degildi bebisin keyfine bakiyo acikcasi detaylida ayagi kafasindayfi ayagiyla oynayip duruyodu bide gülumsuyodu bebisim 🥹
Ecemom_ Haticemre21 ben ekstra bir şey yememiştim sadece güzel bir kahvaltı yaptım gittim. Hareketleri de yeterliydi her şeyine bakıldı çok şükür
Haticemre21 ibcmom 😀 bende yanıma alıyim dedim meyvesuyu çikolata falan . İnşallah net fotoğrafı olur ya ilk çocuğumda da hep eli yüzünde burnunda resimleri. Bunda da ilk renkli resmini aldık bununda eli yüzünde 🤭
Haticemre21 Serpilinumudu evet hep vişne suyu diyorlar. İlk çocuğumda aksine hiç kipirdamamisti vişne suyunda yine içicem ama. Bu bebiş de sanki meyveye çok tepki veriyor yada meyve yediğim An a denk geliyo 🤭
Serpilinumudu Haticemre21 demekki aşırı hareketli bı bebek seni bekliyor 🙂😃 doğduktan sonra da hareketli oluyor onlar oğlumda öyleydi şimdi fırlama 😃 bişey yediğim an oğlum çok hareketli olurdu benimde
aleynaozalpp14 Haticemre21 canım bebeğe ne kadar sürede geçiyor bu meyve suyu cikulata en az gitmeden kaç saat önce yemeliyiz
Duygu2829995 Haticemre21 benimki de hareketsizdi ya tekrar çağırdı beni 21+2 de gitmiştim. Pozisyondan kaynaklı bir şeyi göremedim dedi tedirginim çok
Gamzeeecn Ben çikolata yedim yinede sabitti detaylıya girdiğimde 😂her ultrasonda aynı elleriyle yüzünü kapatıyor birde
Haticemre21 Nessee34 evet hep böyle diyorlar vişne suyu çikolata uygulicam bende inşallah guzelce bakılır 🙏😍
Haticemre21 yagmur_17 maşallah 😍 evet ya onlara kalmış bence de ilk kizimda her ultrason nst öncesi yiyordum çikolata vs ama tık yok hep eli yüzünde burnundaydı . Bakalm bu napcak yarın 🤭😍
Nessee34 Haticemre21 bende etki etmişti sizinde bebiş kıpır kıpır olur inşallah güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Haticemre21 Deryakaya1802 ayy kahvenin hiçbir türünü içemiyorum,🤭 keşke içebilsem. Artık tatlı meyvesuyu falan idare etcez ne çıkarsa bahtıma 😁
Haticemre21 Serpilinumudu kızımda öyleydi tam da öyle bir çocuk hakkını veriyor 🤭 hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏 sanki ilk defa detaylıya giricem heycan bastı 😁
1Ali Kıpır kıpır hiç durmayan oğlum detaylı ultrason zamanı uyuyası tutmuştu neler yaptım hareket etsin diye yok, plasentasına yaslamıştı yüzünün yarısını yastık niyetine kullanıyordu neyseki yarımda olsa görmüştük suratını😂